Skip to main content

Me

Herunder vil du se lidt detaljer om mig.

En ny livsstil

Interessen for cykling startede for 30 år siden. Min mor og far havde ingen bil, så når skolen, pigerne eller arbejdet kaldte så var det bare op på cyklen og afsted de 4 km til Stege. Som teenager syntes jeg at der manglede lidt penge så jeg begyndte at købe gamle cykler og sætte i stand, og derefter solgt ude ved vejen, med rimelig fortjeneste. 
Samtidigt kørte jeg med aviser hver eneste dag på min budcykel, 10 km til hverdag og 25 km om søndagen. Det var god motion og gav gode penge og jeg var glad for at cykle. Faktisk så glad så en del af pengene blev brugt hos lykke cykler i Stensved, hvor butikkens dyreste cykel blev erhvervet – en Flandria – Den kørte fantastisk. Det længste blev dog til ture på ferie hos min moster i Rønnede – en rimelig tur fra Stege på Møn. 
Så gik det jo som det gør og pludselig var jeg gift, fik børn, hus og hårdt arbejde, så alt sport blev lagt på hylden i næsten 20 år. Det gik helt galt ! 
fed

Nytårsmorgen 2003 vågnede jeg på sofaen i stuen, ondt overalt efter alt for meget mad og alt for meget alkohol – Jeg fik kigget ned på mig selv og opdagede at jeg vejede 115 kg og hverken kunne det ene eller andet

Tags